top of page

BenicarlĆ³ facilitarĆ  el transport per a la manifestaciĆ³ en defensa de la citricultura dā€™aquest diume


Lā€™Ajuntament i la Cooperativa AgrĆ­cola Benihort posaran dos autobusos a disposiciĆ³ de les persones que vulguen assistir a la manifestaciĆ³. Els citricultors reclamaran la revisiĆ³ de tots els acords signats entre la UniĆ³ Europea i tercers paĆÆsos en relaciĆ³ amb la importaciĆ³ de cĆ­trics.


El malestar dels citricultors pels preus del mercat continua en augment. DesprĆ©s de diverses concentracions convocades a nivell local i comarcal, la Plataforma en Defensa del Llaurador ha decidit convocar una manifestaciĆ³ a ValĆØncia per al proper diumenge 7 dā€™abril per tal de visibilitzar aquest malestar i reclamar als representants polĆ­tics la revisiĆ³ i la renegociaciĆ³ de tots els acords signats entre la UniĆ³ Europea i tercers paĆÆsos en relaciĆ³ amb la importaciĆ³ de cĆ­trics i deixar aquesta part dels acords sense efecte mentre no es produĆÆsca la revisiĆ³.

Per a facilitar lā€™assistĆØncia dels llauradors benicarlandos, lā€™Ajuntament i la Cooperativa Benihort han decidit posar a disposiciĆ³ de les persones interessades a viatjar a ValĆØncia dos autobusos que sortiran el mateix diumenge a les 8.00 hores des de les instalĀ·lacions de Benihort CĆ­trics (quilĆ²metre 1.041 de lā€™antiga N340). AixĆ­ ho han anunciat el regidor dā€™Agricultura, Domingo Roca, i el president i el gerent de la Cooperativa, Vicent ParĆ­s i Guillermo Edo respectivament.

Els tres sā€™han mostrat convenƧuts de la necessitat de Ā«fer visible el malestar de tots els citricultors per a aconseguir un canvi en les polĆ­tiques dā€™importaciĆ³ de cĆ­tricsĀ». Domingo Roca ha criticat la Ā«poca sensibilitat de les institucionsĀ» i ha instat els responsables polĆ­tics a atendre les reclamacions del sector. Per la seua banda, Vicent ParĆ­s ha assegurat que Ā«si no fem forƧa i ens fem visibles, no ens farĆ  cas ningĆŗĀ».

Les persones interessades a viatjar a ValĆØncia diumenge hauran dā€™apuntar-se a la caixa del magatzem de subministraments de Benihort (PolĆ­gon Industrial El Collet, parcelĀ·les 301-305).

La manifestaciĆ³ estĆ  convocada a les 11.00 hores a lā€™EstaciĆ³ del Nord i finalitzarĆ  davant de la DelegaciĆ³ del Govern.


4 visualizaciones0 comentarios
bottom of page