top of page

VinarĆ²s disposa de dos punts de cĆ rrega per a vehicles elĆØctrics.


Les dues estacions, ja operatives, s'han instalĀ·lat en els pĆ rquings soterrats de la plaƧa Sant Antoni i del passeig de Colom.


L'Ajuntament de VinarĆ²s avanƧa cap un model de transport mĆ©s sostenible amb la instalĀ·laciĆ³ de dos punts de cĆ rrega per a vehicles elĆØctrics en els pĆ rquings soterrats. Recordem que la colĀ·locaciĆ³ de les dues estacions era una de les exigĆØncies que el Govern Municipal va incloure dintre del contracte de gestiĆ³ de l'estacionament pĆŗblic de la ciutat.

Pel que fa a les caracterĆ­stiques, els dos punts de cĆ rrega compten amb dues connexions, una rĆ pida (monofĆ sica-trifĆ sica de 380V, 32A i 22kW), que pot recarregar un vehicle amb bateria de 40Kw en dues hores. L'altra connexiĆ³ Ć©s de cĆ rrega lenta, en aquest cas, (monofĆ sica de 230V, 16A i 3,6kW) apte per a bicicletes i motos elĆØctriques. Cal destacar que la cĆ rrega Ć©s gratuĆÆta per als usuaris del pĆ rquing durant el temps d'estacionament del vehicle.

L'alcalde de VinarĆ²s, Enric Pla, ha destacat que aquesta era una de les condicions que es va incloure en el nou contracte per a la gestiĆ³ del pĆ rquing pĆŗblic de la localitat. En aquest sentit, ha destacat que una de les prioritats del Govern Municipal Ć©s apostar per una mobilitat urbana mĆ©s eficient i sostenible, amb un transport sense emissions i respectuĆ³s amb el medi ambient.

50 visualizaciones0 comentarios
bottom of page