top of page

VinarĆ²s dona l'enhorabona als esportistes pels grans resultats obtinguts aquesta temporada.šŸŽ½šŸ


Els atletes han aconseguit dur el nom de la ciutat fins al mĆ©s dalt del podi grĆ cies al seu gran esforƧ i dedicaciĆ³.


L'Ajuntament i el Consell Municipal d'Esports volen donar la seua mƩs sincera enhorabona als atletes vinarossencs que aquesta temporada han obtingut uns resultats destacats. En concret es tracta dels esportistes David GuimerƠ, SebastiƔn Quixal i Guillem Segura, que han aconseguit arribar fins al mƩs amunt del podi.

GuimerĆ  s'ha proclamat CampiĆ³ del MĆ³n d'Aquabike, en la mĆ xima categoria de 25-29 anys, en la competiciĆ³ que s'ha celebrat aquest cap de setmana a Pontevedra. Amb un temps total de 3:37:02 ha finalitzat primer en la seua franja d'edat i tercer en la general, mostrant aixĆ­ la gran preparaciĆ³ que ha realitzat al llarg de la temporada.

Per la seua banda, Quixal s'ha proclamat CampiĆ³ d'Espanya en la DuatlĆ³ que es va disputar el passat mes d'abril a SĆ²ria. El vinarossenc va realitzar una magnĆ­fica competiciĆ³ aconseguint la medalla d'or dintre de la seua categoria, duent el nom de VinarĆ²s fins al mĆ©s alt.

Per Ćŗltim, el jove Segura ha completat la seua segona participaciĆ³ en la Copa d'Europa de TriatlĆ³ disputada a Quarteira, Portugal. El jove esportista va tenir una destacada actuaciĆ³ aconseguint una merescuda 45a posiciĆ³ a la classificaciĆ³ general en una de les competicions mĆ©s exigents de la temporada.


Des de l'Ajuntament i el Consell Municipal d'Esports reiteren la seua enhorabona a GuimerĆ , Quixal i Segura pels bons resultats aconseguits.

27 visualizaciones0 comentarios
bottom of page