top of page

šŸ¦Arriba la segona ediciĆ³ de la Festapa del LlagostĆ­ de les Cases. šŸ¦



El prĆ²xim dissabte, 6 de juliol, tindrĆ  lloc una nova ediciĆ³ de la Festapa del LlagostĆ­ a les Cases. Es tracta d'una jornada gastronĆ²mica organitzada per la Confraria de Pescadors Sant Pere de les Cases d'Alcanar i que compta amb la colĀ·laboraciĆ³ de l'Ajuntament d'Alcanar i de set restaurants locals membres del ColĀ·lectiu GastronĆ²mic: Can Manel, El NĆ utic, BitĆ”cora, Les Palmeres, La Mar, Lo Pouet i Casa Lupe, que oferiran mĆ©s de 1.500 tapes per donar la benvinguda a l'estiu.


Per a aquesta diada vora el mar s'ha organitzat diferents actes que comenƧaran a partir de les 12 hores, amb la degustaciĆ³ de tapes (1,5 euros per beguda i 2,5 euros per tapa) tot seguit, tallers de pesca sostenible i residus marins perquĆØ els mĆ©s menuts tambĆ© puguen gaudir durant aquesta jornada alhora que adquireixen consciĆØncia mediambiental.


Finalment, per concloure la jornada, a les 21 h, tindrĆ  lloc un Show Cooking maridat amb caves AgustĆ­ TorellĆ³ Mata i una mĆ ster class en cocteleria i gintĆ²nics prĆØmium. Els interessats s'hauran d'inscriure prĆØviament, ja que les places sĆ³n limitades. El preu Ć©s de 30 euros, aquest serĆ  l'Ćŗnic acte no gratuĆÆt de la jornada, a banda del preu per beguda i tapa.

19 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page