top of page

Catorze restaurants participen en la Setmana del Musclo del Delta de lā€™Ebre a Alcanar.



Un total de catorze restaurants de les Cases, Alcanar i Alcanar-Platja participaran en la Setmana del Musclo del Delta que tindrĆ  lloc del 22 al 27 de juliol. Durant tota la setmana els restauradors oferiran plats en quĆØ el musclo prendrĆ  protagonisme amb lā€™objectiu de promocionar aquest producte. ā€œHem convertit la diada del musclo amb tota una setmana dedicada a aquest molĀ·lusc per tal de fer valdre aquest producte, perĆ² a la vegada promocionar la gastronomia local i deixar que cada restaurador ens sorprenga amb la manera de cuinar-loā€, ha manifestat el regidor de Turisme, Jordi Monfort.


Pel que fa als restaurants que participen en la Setmana del Musclo, organitzada pel ColĀ·lectiu GastronĆ²mic dā€™Alcanar i les Cases i lā€™Ajuntament, sĆ³n: Tancat de Codorniu, Casa Ramon, Lo Pouet, Can Manel, La Marinada, Serramar, Les Palmeres, La Costa, El NĆ utic de les Cases, BitĆ cora, Lo Taulell, CafĆØ del Mar la Lluna, Casa Lupe i La Mar.


La Setmana del Musclo del Delta es clourĆ  amb la celebraciĆ³ de la Diada del Musclo el prĆ²xim 27 de juliol, una musclada popular que tindrĆ  lloc al recinte portuari a partir de les 12 del migdia, organitzada per lā€™Ajuntament i la ComissiĆ³ dā€™Entitats de les Cases, amb la colĀ·laboraciĆ³ de Cademar. ā€œPromocionarem el musclo del Delta i el pobleā€, ha assenyalat el portaveu de la ComissiĆ³ dā€™Entitats de les Cases, Esteban FornĆ³s. La previsiĆ³ dels organitzadors Ć©s distribuir entre 350 i 400 quilos de musclo. Pel que fa al preu de la tapa serĆ  dā€™1,5 euros, mentre que la beguda costarĆ  1 euro.


Alcanar, 10 de juliol de 2019

21 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page