top of page

La Fira de l'Oli de Canet tanca una de les edicions mƩs participatives.

La Fira de l'Oli de Canet lo Roig tanca hui les seues portes amb gran ĆØxit d'assistĆØncia i participaciĆ³. La mostra de productes agroalimentaris i CaneTapa ha acollit avui tambĆ© una nova ediciĆ³ de la trobada comarcal de puntaires, que ha congregat a unes 200 persones. La concentraciĆ³ ha tingut lloc al carrer Sant Miquel, de 10 a 13 hores, i, culminada l'activitat, s'ha realitzat un sorteig de regals entre els assistents. Un altre dels actes programats durant la jornada ha sigut un tast en el celler L'Estanquer.

L'alcaldessa, MarĆ­a Ɓngeles PallarĆ©s, ha destacat l'ĆØxit de la mostra, "tant la fira com les activitats complementĆ ries han registrat una gran afluĆØncia de pĆŗblic -va apuntar-; el balanƧ Ć©s molt positiu i ens anima a continuar treballant en la mateixa lĆ­nia, si bĆ© per a edicions esdevenidores introduirem mĆ©s novetats perquĆØ Ć©s una fira molt viva i dinĆ mica i volem anar renovant d'any en any per a mantindre i incrementar l'interĆ©s que genera", va indicar.

En aquesta ocasiĆ³, tambĆ© s'ha innovat en la decoraciĆ³, amb paraigĆ¼es de diversos colors que, penjats en les altures, van donar un toc d'originalitat a la mostra. El showcooking a cĆ rrec del famĆ³s xef Marc Martorell, del Restaurant Gaudir d'Alcossebre, tambĆ© va despertar gran expectaciĆ³ i el pĆŗblic va seguir amb interĆ©s les explicacions del cuiner, que va elaborar diversos plats en directe. La ruta guiada per les oliveres milĀ·lenĆ ries, el tast de productes locals, la projecciĆ³ del documental "Canet lo Roig en imatges" a cĆ rrec de l'AssociaciĆ³ Amics de la Fotografia i les exposicions de les Mestresses de casa i d'olis d'Antonio GonzĆ”lez, han sigut unes altres de les propostes que han atret a un nombrĆ³s pĆŗblic.



85 visualizaciones0 comentarios
bottom of page