top of page

PenĆ­scola, una de les destinacions de referĆØncia en el XII BarĆ²metre de Xarxes Socials

La Ciutat a la Mar Ć©s la destinaciĆ³ amb major nombre de seguidors en xarxes en la provĆ­ncia de CastellĆ³ i mantĆ© la posiciĆ³ entre les destinacions lĆ­ders de la Comunitat
La ciutat pontifƭcia tanca el segon semestre de 2018 sent novament lƭder en la Comunitat en el RƠnquing de Reproduccions en YouTube, amb un creixement sense precedents de mƩs de 8 milions de visualitzacions.

PenĆ­scola ( 30 de juliol de 2019 )


El XII BarĆ²metre de Xarxes Socials i Destinacions TurĆ­stiques de la Comunitat Valenciana presenta dades sobre els seguidors de les xarxes socials oficials especĆ­ficament turĆ­stiques, Ć©s a dir, dels canals de les institucions pĆŗbliques sobre destinacions turĆ­stiques. La mostra analitzada segueix sent els municipies turĆ­stics i les marques oficials. En aquesta ocasiĆ³, sā€™han recopilat i analitzat les dades a data de 31 de desembre de 2018, a partir del Quadre de Comandament de Xarxes Socials dā€™InvatĀ·tur i de lā€™actualitzaciĆ³ de perfils dut a terme en colĀ·laboraciĆ³ amb els municipis turĆ­stics.

PenĆ­scola encapƧala el RĆ nquing de Seguidors en YouTube, Facebook, Twitter i Instagram en la provĆ­ncia de CastellĆ³.


La Ciutat a la Mar tambĆ© tanca el segon semestre de 2018 sent novament lĆ­der en el RĆ nquing de Reproduccions en YouTube, amb un creixement sense precedents de mĆ©s de 8 milions de visualitzacions. Entre els resultats dā€™altres canals turĆ­stics destaquem la posiciĆ³ de referĆØncia de la destinaciĆ³.


En el RĆ nquing General de Fans en Facebook de les destinacions de la Comunitat Valenciana, el nombre de fans obtingut en el segon semestre de 2018 presenta un rĆ nquing similar al de lā€™inici de lā€™any. Ja que en les set primeres posicions apareixen les mateixes destinacions que tancaven el primer semestre: ValĆØncia, Benidorm, PenĆ­scola, Alacant, Torrevella, Altea i El Campello. En el RĆ nquing General de Fans en Facebook per ProvĆ­ncia, observem que en la provĆ­ncia de CastellĆ³ mantĆ© les mateixes posicions amb quĆØ va iniciar lā€™any, amb les destinacions de PenĆ­scola, AlcalĆ  de Xivert, Alcossebre i Orpesa al capdavant.


Quant a lā€™evoluciĆ³ en Twitter en la mateixa provĆ­ncia, PenĆ­scola torna a lser lĆ­der en el RĆ nquing de Followers en Twitter.


Ressaltem tambĆ© que PenĆ­scola Ć©s la destinaciĆ³ que lidera la xarxa social Instagram en la provĆ­ncia de CastellĆ³, amb AlcalĆ  de Xivert i Alcossebre en segon lloc. AixĆ­ mateix, per acabar lā€™any, en el RĆ nquing de Reproduccions en YouTube de les destinacions de la Comunitat Valenciana, la Ciutat a la Mar tanca lā€™any 2018 liderant novament el rĆ nquing, ja que el canal experimenta un creixement exponencial causat per la gran reproducciĆ³ del vĆ­deo viral FLASHMOB de PenĆ­scola, amb el qual sā€™ha desmarcat molt significativament de la resta de destinacions.




27 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page