top of page

šŸ›’VinarĆ²s celebrarĆ  divendres una nova ediciĆ³ de la Fashion Night. šŸ›’

Des de les 20:00h fins a la 01:00h prop de 100 comerƧos romandran oberts per oferir una amplia gamma de productes a la ciutadania, a mĆ©s de comptar amb la variada oferta gastronĆ²mica de bars i cafeteries.


Aquest divendres els comerƧos de la ciutat celebraran una nova ediciĆ³ de la Fashion Night, una cita ja consolidada al municipi, que cada any aconsegueix atraure a centenars de veĆÆns i visitants d'arreu de la comarca, que s'apropen fins a VinarĆ²s per gaudir d'una vetllada diferent.

L'AssociaciĆ³ de Comerciants de VinarĆ²s, amb la colĀ·laboraciĆ³ de la Regidoria de Desenvolupament Local, serĆ  l'encarregada d'organitzar la Fashion Night, que enguany arribarĆ  a la seva vuitena ediciĆ³. Una vegada mĆ©s s'ha preparat una variada programaciĆ³ amb mĆŗsica de discjĆ²queis, animaciĆ³ infantil i exhibicions de graffitis per tal d'ajudar a crear un bon ambient festiu pel centre de la localitat.


Pel que fa a la participaciĆ³ enguany prop de 100 comerƧos es mantindran oberts fins a la 01:00h per mostrar als clients els seus productes i ofertes, a mĆ©s, d'obsequiar-los amb petits detalls. Cal destacar que pel simple fet de comprar, en qualsevol dels establiments participants a la Fashion Night els clients entraran en el sorteig de sopars per a dues persones en els restaurants, BergantĆ­n, Rafael lo Cristalero i Gastrobar Teruel. AixĆ­ mateix les persones que ho desitgen tambĆ© podran participar enviant una foto, amb les seues compres, a les xarxes socials amb el hastag #Vinaros Fashion Night 2019.


La regidora de Desenvolupament Local, Anna Fibla, ha comentat que "des de l'Ajuntament sempre donarem suport a iniciatives com aquesta, que suposen la dinamitzaciĆ³ del centre comercial de la ciutat i sobretot fomenten les compres als nostres establimentsā€. En aquest sentit, animava als veĆÆns de la comarca a apropar-se fins a VinarĆ²s per gaudir d'aquesta nit Ćŗnica, perĆ² sobretot per conĆØixer la variada oferta de productes que ofereix la ciutat, sempre amb la millor l'atenciĆ³ personalitzada del comerƧ de proximitat.


La presidenta de l'AssociaciĆ³ de Comerciants de VinarĆ²s, Maria Ɓngeles Pereda, ha destacat que al carrer Arxipreste Bono es farĆ  una exhibiciĆ³ de graffitis i a mĆ©s enguany com a novetat participaran diversos concessionaris de cotxes. D'altra banda, comentava que els establiments adherits a la Fashion Night penjaran globus o trauran tĆ²tems davant de la porta per indicar que formen part de la festa comercial, que recordem serĆ  aquest divendres a partir de les 20h.


12 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page