top of page

šŸ–VinarĆ²s renova les distincions Qualitur que atorga Turisme Comunitat Valenciana. šŸ–

El reconeixement certifica, un any mĆ©s, la bona qualitat ambiental de les platges i les cales de la localitat, aixĆ­ com una fĆ cil accessibilitat per a les persones amb mobilitat reduĆÆda.

El regidor de PromociĆ³ de la Ciutat i InterĆ©s TurĆ­stic, Marc Albella, va viatjar ahir fins al Cdt de CastellĆ³ per assistir a l'entrega de les Banderes Qualitur que cada any atorga Turisme Comunitat Valenciana per reconĆØixer l'excelĀ·lent qualitat de les platges i cales.

A l'acte va assistir el president del Consell, Ximo Puig, que va destacar la importĆ ncia d'aquestes distincions per fer visible la gran qualitat que tenen les platges valencianes i assegurava que Ć©s el fruit de la feina ben feta per part dels ajuntaments, que any rere any, s'esforcen per mantenir un litoral Ć²ptim. En aquest sentit, el president Puig felicitava a tots els consistoris per les banderes aconseguides i recordava que sĆ³n els principals actors de cara al turisme de proximitat.


Per la seva banda, el regidor Albella comentava que aquesta distinciĆ³ s'afegeix a les dues Banderes Blaves, que un any mĆ©s, ha aconseguit VinarĆ²s, una a la platja del FortĆ­ i l'altra a la del Fora Forat. Segons afegia "amb el segell Qualitur es referma l'excelĀ·lent qualitat ambiental de la costa vinarossenca, resultat del gran treball que es realitza des de l'Ajuntament per garantir unes platges i cales Ć²ptimes per als banyistes, a mĆ©s de comptar amb un serveis de qualitat, que fan de VinarĆ²s un dels destins turĆ­stics mĆ©s complets de la Comunitat".


Per acabar, el secretari autonĆ²mic de Turisme, Francesc Colomer, insistia en la necessitat que "les platges valencianes siguen cada vegada mĆ©s inclusives, accessibles, hospitalĆ ries i confortables per aconseguir diferenciar-nos de la resta de destins", una feina que l'Ajuntament de VinarĆ²s tĆ© marcada com a principal objectiu.


8 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page