top of page

VinarĆ²s acollirĆ  diumenge una nova ediciĆ³ de Botigues al Carrer.


Els comerciants ompliran el centre de la ciutat amb una quarantena de paradetes, des de les 9h fins a les 20h, amb productes de final de temporada tardor-hivern.

Diumenge els comerƧos tornaran a ser els protagonistes de la jornada amb una nova ediciĆ³ de Botigues al Carrer que de nou organitza l'AssociaciĆ³ de Comerciants de VinarĆ²s (ACV), amb la colĀ·laboraciĆ³ de l'Ajuntament. Prop una quarantena d'establiments ompliran el centre de la localitat amb productes de primera qualitat amb ofertes molt atractives per tal de tancar la temporada tardor-hivern.

El regidor de ComerƧ i PromociĆ³ EconĆ²mica, DomĆØnec Fontanet, ha convidat als veĆÆns de tota la comarca a apropar-se fins a VinarĆ²s aquest diumenge per gaudir de tota l'oferta de productes que s'oferirĆ . En aquest sentit, destacava que "a banda del comerƧ la ciutat tambĆ© disposa d'una amplia varietat de restaurants i cafeteries per gaudir de la bona gastronomia local, tot en una jornada de diumenge ideal per vindre fins a VinarĆ²s per gaudir del dia i les compres".

La presidenta de l'ACV, MarĆ­a Ɓngeles Pereda, ha detallat que es comptarĆ  amb una gran oferta comercial que anirĆ  des de complements, sabateria, moda, esports i fins i tot immobiliĆ ries que mostraran tots els sues productes amb ofertes especials. Pel que fa a l'horari, les botigues obriran les paradetes des de les 9h fins a les 20h de forma ininterrompuda perquĆØ els veĆÆns disposen de temps suficient per fer les compres.

20 visualizaciones0 comentarios
bottom of page