top of page

Dissabte s'escollirĆ  la reina de les Festes Patronals 2019.


Lā€™acte tindrĆ  lloc a lā€™Auditori Pedro Mercader a les 19.00 hores. La Cort d'Honor la formaran set dames, quatre dames infantils i la Dulcinea.


La ComissiĆ³ de Festes estĆ  ultimant els detalls de l'acte que tindrĆ  lloc aquest dissabte 4 de maig a partir de les 19.00 hores a lā€™Auditori Pedro Mercader i que servirĆ  per a escollir la reina de les Festes Patronals 2019, que tindran lloc del 16 al 25 dā€™agost.

La Cort d'Honor la formaran les segĆ¼ents dames:

Marina Fontanet MartĆ­, Club de Modelisme Naval BenicarlĆ³ Cara a la Mar Dora MarzĆ  Arin, AsociaciĆ³n Exalumnos La Salle Sandra Roig Ferrer, Grup de Bombos i Tabals de BenicarlĆ³ NĆŗria Herrera MarĆ­n, AssociaciĆ³ Amics de Sant Gregori Nerea GarcĆ­a PĆ©rez, Club de Tenis BenicarlĆ³ Laura Bosch Pau, BenicarlĆ³ Base Futbol Anna RedĆ³ ArenĆ³s, PeƱa Barcelonista BenicarlĆ³ Miriam SĆ”nchez Llopis, Dama Popular Una dā€™aquestes vuit joves serĆ  escollida reina.

La Dulcinea serĆ  Aitana Querol Colomer

Pel que fa a la Cort Infantil, les representants seran:

MarĆ­a Guijarro Querol Maira Baran Mar Mestre SĆ nchez Ruth Mestre SĆ nchez

Lā€™acte servirĆ  tambĆ© per a desvetllar la imatge que ilĀ·lustrarĆ  el cartell i el programa de les Festes Patronals 2019. Es tracta de la fotografia guanyadora del XXXV Concurs de Fotografia Premi Festes Patronals Ciutat de BenicarlĆ³.

6 visualizaciones0 comentarios
bottom of page