top of page

Anna RedĆ³ ArenĆ³s serĆ  la reina de les Festes Patronals 2019. šŸŽ‰šŸŽ‰


La jove benicarlanda representa la Penya Barcelonista de BenicarlĆ³ i estarĆ  acompanyada de set dames, la dulcinea i quatre dames infantils. La imatge que ilĀ·lustrarĆ  el cartell i el programa Ć©s la fotografia ā€˜La mĆ gia de les Festesā€™, de MarĆ­a JosĆ© SĆ”nchez Redorat.


BenicarlĆ³ ja tĆ© reina per a les Festes Patronals de 2019. Es tracta de la jove Anna RedĆ³ ArenĆ³s, que va ser escollida el passat dissabte en un emotiu acte celebrat a l'Auditori Pedro Mercader que va comptar amb la presĆØncia d'autoritats, familiars i amics. Anna RedĆ³ va ser lā€™Ćŗnica candidata a reina, de manera que no va ser necessari fer el sorteig.

A mĆ©s de la reina 2019, que representa la Penya Barcelonista de BenicarlĆ³, tambĆ© es van presentar les joves que formaran part de la Cort d'Honor, que seran Marina Fontanet MartĆ­ (Club de Modelisme Naval BenicarlĆ³ Cara a la Mar), Dora MarzĆ  Arin (AsociaciĆ³n Exalumnos La Salle), Sandra Roig Ferrer (Grup de Bombos i Tabals de BenicarlĆ³), NĆŗria Herrera MarĆ­n (AssociaciĆ³ Amics de Sant Gregori), Nerea GarcĆ­a PĆ©rez (Club de Tenis BenicarlĆ³), Laura Bosch Pau (BenicarlĆ³ Base Futbol) i Miriam SĆ”nchez Llopis (Dama Popular). La dulcinea serĆ  Aitana Querol Colomer.

Pel que fa a la cort infantil, les representants seran MarĆ­a Guijarro Querol, Maira Baran, Mar Mestre SĆ nchez i Ruth Mestre SĆ nchez.

Una altre dels secrets que es van desvetllar durant l'acte va ser el cartell que ilĀ·lustrarĆ  les properes Festes Patronals. MarĆ­a JosĆ© SĆ”nchez Redorat va resultar la guanyadora del Concurs de Fotografia Premi Festes Patronals, amb la fotografia titulada ā€˜La mĆ gia de les Festesā€™. L'accĆØssit ha estat per a Antonio RamĆ³n Roca Bueno, per la fotografia titulada ā€˜Focsā€™.

35 visualizaciones0 comentarios
bottom of page