top of page

Carmen Espuny i Ariadne Pablos sĆ³n les reines de les festes de Sant Joan i Sant Pere. šŸŽ‰šŸŽ‰


Lā€™Auditori Municipal, ple fins a vessar, ha acollit lā€™acte dā€™elecciĆ³, on de nou la fortuna ha sigut lā€™encarregada dā€™escollir a les mĆ ximes representants, mentre que Jordi Febrer ha guanyat el concurs del cartell anunciador


Una vegada mĆ©s, la sort ha sigut lā€™encarregada de triar a les reines de les Festes de Sant Joan i Sant Pere. Lā€™Auditori Municipal, per quart any consecutiu, ha sigut lā€™escenari on sā€™han presentat a les joves en societat, a mĆ©s, dā€™acollir el sorteig per escollir a les mĆ ximes representants. Les entitats locals i colĀ·legis han presentat 35 joves, una dada que demostra la gran implicaciĆ³ dels veĆÆns amb les festes i sobretot amb les tradicions de la ciutat. Cal destacar que enguany per primera vegada tambĆ© sā€™ha comptat amb representaciĆ³ masculina, en concret quatre joves, que han decidit fer el pas endavant i obrir una nova etapa en les festes de VinarĆ²s. El regidor de lā€™Ć rea, Marc Albella, destacava que ā€œaquests nois i noies sĆ³n la generaciĆ³ que han dā€™inspirar al canvi, lā€™avanƧ de la societatā€. En aquest sentit, comentava que ā€œles festes han evolucionat al llarg de la histĆ²ria i ho continuaran fent, sempre des de la tradiciĆ³ grĆ cies a les noves generacions que vindranā€.

Amb totes les noies a lā€™escenari ha arribat el moment mĆ©s esperat del matĆ­ amb el sorteig per escollir a les dues afortunades, que enguany seran les mĆ ximes representats de la ciutat. La primera elegida ha sigut la reina infantil Ariadne Pablos del colĀ·legi de la ConsolaciĆ³, que ha esclat de sorpresa i alegria, al comprovar que sigut una de les elegides, mentre els pares i pĆŗblic en general dedicaven una forta ovaciĆ³.


A continuaciĆ³ ha sigut el moment de triar a la reina, amb gran expectativa tot lā€™Auditori Municipal ha guardat silenci, mentre les dames i cavallers obrien els sobres, llavors Carmen Espuny, del la Confraria de Pescadors Sant Pere, mostrava la seva gran sorpresa al veure que ella era tambĆ© lā€™afortunada per representar el municipi. Els aplaudiments de les mĆ©s de 200 persones que omplien lā€™auditori ressonaven per tot lā€™espai, al mateix temps que Pablos i Espuny se situaven al mig de lā€™escenari.

Lā€™alcalde de VinarĆ²s, Enric Pla, agraĆÆa el treball realitzat a les reines i la Cort dā€™Honor de lā€™any passat per haver representat el municipi i donava la benvinguda a les noies i nois que enguany seran els encarregats de realitzar aquesta important tasca. En aquest sentit, destacava que ā€œrepresenteu a les escoles, associacions i colĀ·lectius de la nostra ciutat, i tambĆ© de manera simbĆ²lica a tota la joventut i futur del pobleā€. Dā€™altra banda, afegia que ā€œper a molts de vosaltres assumiu per primera vegada un cĆ rrec de responsabilitat i desitjo que quede com un ideal, que sigueu capaƧos de treballar sempre en equip i compartir aquesta tascaā€.

Lā€™acte ha continuat amb el descobriment del cartell anunciador. El Consell de Festes ha escollit el treball del dissenyador Jordi Febrer, una la imatge amb el fons blanc, amb les lletres de les Festes de Sant Joan i Sant Pere fetes amb fotografies representatives de la festivitat.

54 visualizaciones0 comentarios
bottom of page