top of page

Catorze restaurants participen en les Jornades GastronĆ²miques del LlagostĆ­.


Un total de catorze restaurants dā€™Alcanar, Alcanar-Platja i les Cases participen en les Jornades GastronĆ²miques del LlagostĆ­ que van comenƧar el cap de setmana i sā€™allargaran fins al 21 de juny, organitzades per lā€™Ajuntament dā€™Alcanar i el ColĀ·lectiu GastronĆ²mic dā€™Alcanar i les Cases. Unes jornades que tenen lā€™objectiu de fer valdre un producte de referĆØncia a la costa ebrenca com Ć©s el llagostĆ­ i promocionar el municipi com a destinaciĆ³ turĆ­stica gastronĆ²mica. ā€œTreballem de la mĆ  del ColĀ·lectiu GastronĆ²mic per tal de promoure els productes de quilĆ²metres zero i posicionar-nos com una destinaciĆ³ gastronĆ²mica de referĆØnciaā€, ha explicat el regidor de Turisme, Jordi Monfort.

Durant els primers dies de les jornades, els restauradors han registrat un increment de lā€™afluĆØncia de clients, que esperen que es mantinga les prĆ²ximes setmanes. ā€œLa primera setmana ha anat molt bĆ©, podem dir que aquestes jornades ja estan consolidades i la gent de la zona les esperaā€, ha manifestat la presidenta del ColĀ·lectiu GastronĆ²mic, Maribel Fibla. ā€œEl llagostĆ­ de la desembocadura de lā€™Ebre tĆ© un sabor especial, Ć©s molt apreciat entre els comensalsā€, ha afegit Fibla, que sostĆ© que el llagostĆ­ del Delta Ć©s un producte ā€œĆŗnicā€.

Pel que fa al preu del menĆŗ oscilĀ·la entre els 23 i 40 euros, uns menĆŗs que inclouen entrants com ara llagostins a la crema, tĆ rtar de llagostĆ­ o matĆ³ torrat amb llagostĆ­; mentre que el plat principal tambĆ© tĆ© el crustaci com a protagonista bĆ© siga amb arrĆ²s o pasta. El menĆŗ de les jornades es completa amb postres casolanes i vins de la denominaciĆ³ dā€™origen (DO) Terra Alta.

Els restaurants que participen en aquesta ediciĆ³ sĆ³n: BitĆ”cora, Can Manel, Casa Lupe, Casa Ramon, El Faro, El MesĆ³n del Mar, NĆ utic, La Mar, La Marinada, Les Palmeres, Lo Pouet i Tancat de Codorniu de les Cases; el Club de Tennis dā€™Alcanar-Platja i La Costa, dā€™Alcanar.


2 visualizaciones0 comentarios
bottom of page