top of page

L'Ajuntament felicita als alumnes del colĀ·legi Manuel Foguet pel segon lloc aconseguit al World


La competiciĆ³ es va celebrar dissabte a la Universitat Jaume I de CastellĆ³ amb la participaciĆ³ de 17 equips d'arreu de la Comunitat amb l'objectiu d'aconseguir la classificaciĆ³ per a la prova estatal.


CastellĆ³ va acollir dissabte, per primera vegada, la World Robot Olympiad, WRO, una competiciĆ³ de robĆ²tica d'Ć mbit internacional que cada any proposa reptes diferents als alumnes dels centres educatius. En aquesta ocasiĆ³ els estudiants havien de construir i programar un robot WeDo 2.0, que desprĆ©s havia realitzar una sĆØrie de tasques dintre d'un tauler creat per part de l'organitzaciĆ³.

El colĀ·legi Manuel Foguet va participar amb un equip de sis xiquetes i tres xiquets, amb el nom ā€œEls robots del Foguetā€, obtenint una mĆ©s que merescuda segona posiciĆ³ grĆ cies a un programaciĆ³ gairebĆ© perfecta, fruit de setmanes de feina i sobretot del bon treball en equip.

La regidora en funcions d'EducaciĆ³, BegoƱa LĆ³pez, ha destacat que ā€œdes de l'Ajuntament felicitem als nou alumnes del colĀ·legi Manuel Foguet pel bon resultat aconseguit i els animen a continuar el seu camĆ­ dintre del mĆ³n de la robĆ²tica, una Ć rea amb molt de futur per davantā€.

2 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page