top of page

Lā€™Ajuntament sā€™adherirĆ  al programa Erasmus per a acollir estudiants en prĆ ctiques de BĆ©darieux.

La firma del conveni permetrĆ  que els estudiants practiquen especialitats com climatitzaciĆ³, electricitat o manteniment dā€™edificis en el si de la Brigada dā€™Obres i Serveis. Els alumnes procedeixen del centre de formaciĆ³ professional LP Fernand Leger de BĆ©darieux, localitat propera a Montpeller, al sud de FranƧa.


Lā€™Ajuntament de BenicarlĆ³ firmarĆ  en breu un conveni amb lā€™institut de formaciĆ³ professional LP Fernand Leger de BĆ©darieux, al sud de FranƧa, per tal de poder acollir els seus alumnes per a realitzar prĆ ctiques a la Brigada dā€™Obres i Serveis. Els estudiants podran posar en prĆ ctica els coneixements adquirits en les especialitats de climatitzaciĆ³, electricitat, fontaneria i manteniment dā€™edificis.


El contacte amb el centre educatiu francĆ©s sā€™ha fet a travĆ©s del Centre Integrat PĆŗblic de FormaciĆ³ Professional de BenicarlĆ³, amb qui lā€™institut francĆ©s estĆ  duent a terme un programa Erasmus per tal que els alumnes francesos puguen fer prĆ ctiques en centres pĆŗblics o privats de BenicarlĆ³.


Les prĆ ctiques podran ser efectives una vegada lā€™Ajuntament i el centre educatiu francĆ©s firmen el conveni, que sā€™espera que serĆ  en breu. AixĆ­ ho han acordat lā€™alcaldessa de BenicarlĆ³ i responsable de lā€™Ć€rea dā€™EducaciĆ³, Xaro Miralles, en una reuniĆ³ mantinguda recentment amb representants del centre.

5 visualizaciones0 comentarios
bottom of page