top of page

Les botigues de BenicarlĆ³ trauran les ofertes al carrer aquest dissabte.

MĆ©s de 30 establiments comercials de BenicarlĆ³ participaran dissabte en una nova ediciĆ³ dā€™Ofertes al Carrer, en quĆØ les botigues trauran al carrer l'oferta del final de la temporada dā€™estiu. Lā€™activitat tindrĆ  lloc a la plaƧa de la ConstituciĆ³ de 18.00 a 24.00 hores, i comptarĆ  amb servei de bar, pinxos i tapes.


La Regidoria de ComerƧ ha preparat una nova ediciĆ³ de les Ofertes al Carrer, que tindrĆ  lloc aquest dissabte 3 dā€™agost a la plaƧa de la ConstituciĆ³, de 18.00 a 24.00 hores. A banda de les ofertes comercials tambĆ© sā€™oferirĆ  servei de bar, pinxos i tapes.


Com ja Ć©s tradiciĆ³, mĆ©s de 30 establiments comercials de la ciutat sortiran al carrer per oferir els seus productes i finalitzar la temporada dā€™estiu. Entre les botigues que sortiran al carrer hi haurĆ  des de botigues de roba o sabateries fins a moda infantil, jogueteries, perfumeries, complements o articles de regal.

Amb aquesta nova ediciĆ³ de les Ofertes al Carrer, BenicarlĆ³ aposta de nou per una iniciativa comercial que tĆ© una prioritat per damunt de tot: dinamitzar la ciutat i fomentar que els veĆÆns i visitants surten al carrer.

36 visualizaciones0 comentarios
bottom of page