top of page

Surt a licitaciĆ³ la renovaciĆ³ de lā€™enllumenat pĆŗblic de BenicarlĆ³.

Lā€™objectiu dā€™aquesta actuaciĆ³ Ć©s reduir la despesa energĆØtica del municipi grĆ cies a la implantaciĆ³ dā€™enllumenat de tecnologia LED dā€™alt nivell dā€™eficiĆØncia. El projecte sā€™emmarca en lā€™EDUSI i tĆ© un pressupost base de licitaciĆ³ Ć©s de 1.007.491,58 euros (IVA inclĆ²s).


Lā€™Ajuntament de BenicarlĆ³ ha tret a licitaciĆ³ la renovaciĆ³ de lā€™enllumenat pĆŗblic de la ciutat, el segon projecte que es licita en el marc de lā€™EDUSI (EstratĆØgia de Desenvolupament UrbĆ  Sostenible Integrat). Lā€™actuaciĆ³ consistirĆ  a substituir els aparells dā€™ilĀ·luminaciĆ³ actuals per uns de Nous amb tecnologia LED, que compten amb un alt nivell dā€™eficiĆØncia energĆØtica i suposaran un estalvi en la despesa dā€™energia.

La licitaciĆ³ sā€™ha dividit en dos lots diferents: un per a la zona interior de la ciutat, que inclou el casc urbĆ , i lā€™altre per a la zona exterior, que inclou les partides i carrers de l'extraradi del municipi.

En concret, les actuacions dels dos lots afectaran als carrers del Crist de la Mar, de ValĆØncia, dā€™HernĆ”n CortĆ©s, de les Moreres, de CĆ©sar Cataldo, del Pubill, del Doctor Severo Ochoa, de RamĆ³n y Cajal i dā€™AlcalĆ  de Xivert; al camĆ­ Surrac; a les avingudes del Papa Luna i MediterrĆ nia, i a les places del Ministre Marcelino Domingo, de lā€™Emperador Carles i del Mercat Municipal. En total, la renovaciĆ³ afectarĆ  a 1.687 fanals del municipi.

El termini d'execuciĆ³ de les obres estĆ  previst que s'allargue durant 110 dies, i compta amb un pressupost base de licitaciĆ³ de 1.007.491,58 euros (IVA inclĆ²s). Les propostes es poden presentar fins al 26 dā€™agost (inclĆ²s).

33 visualizaciones0 comentarios
bottom of page