top of page

VinarĆ²s presenta la programaciĆ³ taurina per a les Festes de Sant Joan i Sant Pere. šŸ‚šŸ‚


Pepe Luis VƔzquez, Jesulƭn de Ubrique i Varea seran els toreros que oferiran la tradicional corrida de Sant Joan, que enguany s'avanƧarƠ per al dia 22 de juny a les 18:30h


Aquest matĆ­ s'ha presentat a VinarĆ²s la programaciĆ³ taurina per a les Festes de Sant Joan i Sant Pere, amb un cartell de luxe que satisfarĆ  els aficionats de VinarĆ²s i la comarca. L'empresa Tauro la Plana, amb la colĀ·laboraciĆ³ de l'Ajuntament, portarĆ  fins al municipi una de les millors ramaderies de l'Estat, La Palmosilla, per tal d'oferir un bon espectacle per als aficionats.

El regidor en funcions, Marc Albella, ha destacat que "enguany com a principal novetat la corrida s'avanƧarĆ  un dia i se celebrarĆ  el 22 de juny, per evitar coincidĆØncies amb altres celebracions com el Corpus o la revetlla de Sant Joan". D'altra banda, agraĆÆa a l'empresa Tauro la Plana la seua confianƧa de nou amb VinarĆ²s i l'aposta per un cartell de gran nivell, que de ben segur agradarĆ  a tot el pĆŗblic.

El gerent de l'empresa Tauro la Plana, JesĆŗs DomĆ­nguez, ha explicat que una altra de les grans novetats per aquest any Ć©s que la corrida serĆ  benĆØfica en favor de la FundaciĆ³ OncohematolĆ²gica Infantil. Es tracta d'una entitat, sense Ć nim de lucre, que treballa en la investigaciĆ³ del cĆ ncer en els xiquets i part de la recaptaciĆ³ que s'aconseguisca es destinarĆ  a la fundaciĆ³ per ajudar-la en les seues feines al laboratori.

Pel que fa al cartell de la corrida de toros DomĆ­nguez ha detallat que es comptarĆ  amb tres figures de luxe. El primer en sortir a la plaƧa serĆ  Pepe Luis VĆ”zquez un matador amb un estil clĆ ssic i elegant que satisfarĆ  als aficionats mĆ©s exigents, el segon torero serĆ  el mediĆ tic JesulĆ­n de Ubrique que torna a les corrides desprĆ©s d'haver patit un accident, on de ben segur deixarĆ  palesa la seva bona mĆ  amb la muleta. L'Ćŗltim matador de la jornada serĆ  Varea, un jove de la nostra provĆ­ncia amb un gran futur per davant i que de ben segur oferirĆ  un bon espectacle.

La programaciĆ³ taurina es complementarĆ  amb la soltada de vaques que es farĆ  el diumenge 23 de juny a les 18:30h per part de la ramaderia Alba Atenea. Les entrades per gaudir dels dos espectacles ja es poden aconseguir a les taquilles de la plaƧa de bous i tambĆ© a la Penya Pan i Toros.

59 visualizaciones0 comentarios
bottom of page