top of page

VinarĆ²s dona a conĆØixer el presentador i la mantenidora per a les Festes de Sant Joan i Sant Pere.


Anthony SenĆ©n serĆ  l'encarregat de conduir la proclamaciĆ³ de les dames i cavallers, mentre que AlegrĆ­a Adell oferirĆ  el discurs inaugural de festes


La regidoria de Cultura ha donat a conĆØixer el nom del presentador i de la mantenidora per a l'acte de la proclamaciĆ³ de les dames i cavallers, que es farĆ  el proper divendres 21 juny, i que servirĆ  per obrir les Festes de Sant Joan i Sant Pere.

La gala estarĆ  conduĆÆda per l'actor i director artĆ­stic vinarossenc, Anthony SenĆ©n, que amb tan sols 26 anys, ja ha aconseguint consolidar la seva carrera professional. Sobretot destaca la seua nominaciĆ³ com a finalista als Premis Goya com a millor Actor RevelaciĆ³, per la seua gran interpretaciĆ³ en la pelĀ·lĆ­cula El Efecto K. Montador de Stalin, dirigida per ValentĆ­ Figueres.

D'altra banda, tambĆ© ha actuat en la sĆØrie de TelevisiĆ³ Espanyola Centro MĆ©dico, aixĆ­ com en el teatre i en diversos curtmetratges que li han valgut el seu reconeixement nacional. TambĆ© cal destaca la seua capacitat com a cantant amb la participaciĆ³ en dos musicals, AladĆ­n un musical genial i No somos malas, demostrant que SenĆ©n Ć©s un actor totterreny.

Per la seua banda, la enginyera industrial, AlegrĆ­a Adell, serĆ  la mantenidora de l'acte amb el discurs inaugural de les Festes de Sant Joan i Sant Pere. Amb una llarga trajectĆ²ria professional amb mĆ©s de 20 anys d'experiĆØncia, Adell, ha encapƧalat diversos projectes internacionals a paĆÆsos com Argentina, Romania, Turquia o Emirats ƀrabs, en el camp de les aigĆ¼es residuals, aigua potable i desalaciĆ³.

Adell tambĆ© destaca per la seua participaciĆ³ activa en conferĆØncies i fins i tot en la publicaciĆ³ d'articles escrits en revistes especialitzades, sent tota una referĆØncia en el camp de la enginyeria industrial grĆ cies a la seua dilatada experiĆØncia professional.


El regidor en funcions de Festes i Tradicions, Marc Albella, ha destacat que ā€œSenĆ©n i Adell han estat escollits pel fort lligam cultural i professional amb el municipi, duent sempre allĆ  on van el nom de VinarĆ²s, representant aixĆ­ la societat vinarossenca.

427 visualizaciones0 comentarios
bottom of page