top of page

AndrĆ©s MartĆ­nez assumeix la delegaciĆ³ de GovernaciĆ³ i Policia Local des de l'Alcaldia.

El primer repte que haurĆ  d'enfrontar l'alcalde en aquesta Ć rea de govern Ć©s la negativa de les administracions superiors perquĆØ els ajuntaments puguen contractar policies interins per al reforƧament de la plantilla en els mesos d'estiu.

PeƱƭscola (19 de juny de 2019 )

DesprĆ©s de la celebraciĆ³ del Ple d'investidura de la nova corporaciĆ³ municipal, l'alcalde de PenĆ­scola, AndrĆ©s MartĆ­nez, ha anunciat que assumeix la delegaciĆ³ de GovernaciĆ³ i Policia Local.


D'aquesta manera l'alcalde, enfronta un dels principals reptes d'aquest estiu en matĆØria de gestiĆ³, ja que ha de fer front a la negativa de les administracions superiors perquĆØ els ajuntaments puguen contratar policies interins per al reforƧament de la plantilla en els mesos d'estiu.


A mĆ©s d'aquesta qĆ¼estiĆ³, la primera reuniĆ³ que ha mantingut com a titular d'aquesta cartera, amb comandaments policials; s'hi han tractat qĆ¼estions sobre seguretat ciutadana, les necessitats de nuclis especials com el nucli antic o la zona per a viandants del suburbĆ , aixĆ­ com el control de la venda fraudulenta no sedentĆ ria.

ā€œEl meu compromĆ­s de garantir la seguretat, la mobilitat i l'acompliment de la llei Ć©s, com no pot ser d'una altra manera, total; aixĆ­ he decidit assumir una delegaciĆ³ tant important com Ć©s la de GovernaciĆ³, per poder enfrontar els grans reptes que planteja; comenƧant per la necessitat de donar cobertura al servei amb les prohibicions de contractaciĆ³ de reforƧos enguanyā€ ha explicat l'alcalde.


MartĆ­nez ha explicat que convocarĆ  en els prĆ²xims dies una Junta de Comandaments i, amb posterioritat, una reuniĆ³ amb la plantilla d'agents de la Policia Local, per compartir el seu ā€œcompromĆ­s amb ellsā€ i solicitar-los ā€œla mĆ xima col.laboraciĆ³ā€.


1 visualizaciĆ³n0 comentarios
bottom of page