top of page

Raquel ParĆ­s serĆ  la responsable de les Ć rees de Turisme i ModernitzaciĆ³ en lā€™aposta estratĆØgica.

A mĆ©s, la primera tinent dā€™alcalde, assumeix les delegacions de Platges, Emprenedoria, FormaciĆ³, OcupaciĆ³, ComerƧ, Mercats i TransparĆØncia.
DesprĆ©s de posar en marxa els clubs de producte PenĆ­scola GastronĆ²mica, PenĆ­scola Familiar i posar en valor, creant i interpretant rutes, la PenĆ­scola de Cine; des de lā€™Ć rea de Turisme sā€™enfronta el repte de seguir creant producte turĆ­stic per als 365 dies de lā€™any
Es treballarĆ  en lā€™aplicaciĆ³ de sistemes de qualitat en turisme SICTED, aixĆ­ com en lā€™elaboraciĆ³ dā€™un Pla EstratĆØgic de Turisme.

PenĆ­scola ( 18 de juny de 2019 )


En un gest inequĆ­voc cap als sector turĆ­stic i tota lā€™oferta complementĆ ria de la localitat, lā€™alcalde, AndrĆ©s MartĆ­nez, ha concedit la delegaciĆ³ de lā€™Ć rea de Turisme i les associades a la dinamitzaciĆ³ econĆ²mica dels sectors productius a la primera tinent dā€™alcalde i una de les seues dues companyes mĆ©s veteranes de lā€™equip, Raquel ParĆ­s, que, malgrat ser la mĆ©s jove dels set regidors del govern, enfronta el seu segon mandat.


En aquesta ocasiĆ³, amb la responsabilitat dā€™una de les carteres amb major pes especĆ­fic per la configuraciĆ³ de lā€™economia local: el Turisme.


A mĆ©s, compta amb les Ć rees de ModernitzaciĆ³ i TransparĆØncia, fonamentals per al la tasca transversal de gestionar el projecte de DTI (DestinaciĆ³ TurĆ­stica IntelĀ·ligent).

Amb tot aĆ§Ć², ParĆ­s enfronta el repte de renovar el Pla EstratĆØgic per al sector, seguir ampliant amb clubs de producte lā€™oferta turĆ­stica local per als 365 dies de lā€™any, atenent al sector comercial i a la condiciĆ³ de PenĆ­scola com a ciutat pontifĆ­cia, aixĆ­ com seguir implementant els sistemes de gestiĆ³ de qualitat turĆ­stica en la localitat (Projecte SICTED).


Les platges com a recurs turĆ­stic i valor mediambiental serĆ  una altra de les seues competĆØncies, per a la qual tĆ© propostes de millora en matĆØria de mobiliari de platges, serveis i en matĆØria dā€™accessibilitat, per posar en marxa des dā€™aquest mateix any.

ComerƧ, Mercats, Emprenedoria, FormaciĆ³ i OcupaciĆ³ sĆ³n la resta de les Ć rees que es gestionaran sota la seua responsabilitat i entre els objectius de les quals es troben la posada en marxa dā€™una oficina per al foment de lā€™emprenedoria juvenil, aixĆ­ com la creaciĆ³ dā€™una Aula CDT de formaciĆ³ contĆ­nua per al sector turĆ­stic en les actuals dependĆØncies de la Policia Local, quan aquesta es trasllade a les noves dependĆØncies.


10 visualizaciones0 comentarios
bottom of page