top of page

El Ple aprova les delegacions, les retribucions i les dedicacions exclusives i parcials.

Les sessions ordinĆ ries del Ple tindran lloc lā€™Ćŗltim dijous de cada mes i la Junta de Govern Local es reunirĆ  els dilluns. Sā€™han aprovat tres dedicacions exclusives i 11 dedicacions parcials, incloent les dels portaveus dels grups municipals de lā€™oposiciĆ³.


El Ple de lā€™Ajuntament de BenicarlĆ³, reunit en sessiĆ³ extraordinĆ ria, ha aprovat avui el cartipĆ s municipal i les propostes que regularan el funcionament orgĆ nic de la instituciĆ³ per als propers 4 anys. Pel que fa a la periodicitat de les sessions plenĆ ries ordinĆ ries, tindran lloc lā€™Ćŗltim dijous de cada mes, mentre que les convocatĆ²ries de la Junta de Govern Local seran els dilluns a les 14.00 hores i la Junta de Portaveus es reunirĆ  tambĆ© els dilluns a les 13.00 hores.


El Ple tambĆ© ha servit per a aprovar la creaciĆ³ i la composiciĆ³ de les comissions informatives permanents, que seran les mateixes que lā€™anterior legislatura: ComissiĆ³ Informativa de lā€™Ć€rea de Serveis al Territori, ComissiĆ³ Informativa de lā€™Ć€rea de Serveis al CiutadĆ , ComissiĆ³ Informativa de ComerƧ, Turisme i PromociĆ³ de lā€™Ć€mbit Local, ComissiĆ³ Informativa de Serveis Socials i PolĆ­tiques Inclusives, ComissiĆ³ Informativa de lā€™Ć€rea de Serveis Generals i Policia i Seguretat, ComissiĆ³ Informativa de ContractaciĆ³ i Patrimoni, ComissiĆ³ Informativa de lā€™Ć€rea dā€™Hisenda i Serveis EconĆ²mics i ComissiĆ³ Especial de Comptes.


Pel que fa a les dedicacions exclusives i parcials, aquesta legislatura sā€™han fixat tres dedicacions exclusives, que assumiran lā€™alcaldessa, Xaro Miralles (3.955,17 euros mensuals bruts), el regidor de GovernaciĆ³, Policia i Seguretat i Obres i Serveis, Ilde AĆ±Ć³ (2.803 euros mensuals bruts), i el regidor dā€™Economia i Hisenda i Recursos Humans, Carlos Flos (2.803 euros mensuals bruts).


La resta de membres de lā€™equip de govern desenvoluparan el seu cĆ rrec en rĆØgim de dedicaciĆ³ parcial, igual que els portaveus dels tres grups municipals de lā€™oposiciĆ³, que tambĆ© tindran assignada una dedicaciĆ³ parcial. En aquests casos, les retribucions sā€™han fixat en 2.052 euros mensuals bruts per als regidors Pedro ManchĆ³n (Cultura, Museus i Patrimoni Cultural i Festes i Falles), Gemma CerdĆ  (Serveis Socials i PolĆ­tiques Inclusives), RomĆ”n SĆ”nchez (Urbanisme i PromociĆ³ EconĆ²mica), Isabel Cardona (Turisme i ContractaciĆ³), Clara Cid (ComerƧ i ModernitzaciĆ³, TransparĆØncia i AdministraciĆ³ ElectrĆ²nica).


El temps de dedicaciĆ³ mĆ­nim Ć©s de 105 hores mensuals.


Rebran 1.846,87 euros mensuals bruts per un temps de dedicaciĆ³ mĆ­nim de 90 hores mensuals els regidors Fernando JovanĆ­ (Esports i Joventut), Inma DĆ­az (Agricultura) i Filo Agut (ParticipaciĆ³ Ciutadana, Medi Ambient i Serveis LingĆ¼Ć­stics).


Els portaveus dels grups municipals de lā€™oposiciĆ³, Juan Antonio MaƱƔ (Partit Popular), BenjamĆ­n MartĆ­ (Ciudadanos) i Marta Escudero (CompromĆ­s) rebran 1.121 euros mensuals bruts.


Les dotacions econĆ²miques als grups polĆ­tics municipals sā€™han fixat en una quantia mensual per import de 250 euros i una altra de variable, en funciĆ³ del nombre de membres del grup, per import mensual de 100 euros per cada membre del grup.

Finalment, lā€™assistĆØncia per concurrĆØncia a Ple sā€™ha fixat en 205 euros (amb un mĆ xim dā€™un al mes). Les comissions informatives tindran una indemnitzaciĆ³ de 89 euros (amb un mĆ xim de 6 al mes per regidor) mentre que lā€™assistĆØncia a la Junta de Portaveus sā€™indemnitzarĆ  amb 75 euros al mes (amb un mĆ xim de 4 al mes).

20 visualizaciones0 comentarios
bottom of page