top of page

ComerƧ engega una nova ediciĆ³ de "Comprar a VinarĆ²s tĆ© premi".


Els clients que realitzen compres superiors a 20ā‚¬, des de l'1 fins al 31 de maig, podran entrar en el sorteig dels 10 xecs regal valorats en 100ā‚¬ cadascun.


Aquest matĆ­ el regidor de ComerƧ i PromociĆ³ EconĆ²mica, DomĆØnec Fontanet, ha presentat una nova ediciĆ³ de la iniciativa comercial "Comprar a VinarĆ²s tĆ© premi", amb l'objectiu de fomentar les compres a la localitat i sobretot fidelitzar els clients. Les persones que realitzen compres, superiors a 20ā‚¬ als comerƧos adherits a la campanya, podran aconseguir un dels 10 xecs regal valorats en 100ā‚¬ cadascun per bescanviar-los de nou en els establiments locals.

El regidor Fontanet ha explicat que "per a participar nomĆ©s caldrĆ  realitzar les compres en els comerƧos, des de l'1 fins al 31 de maig, i omplir la butlleta per entrar en el sorteig dels xecs que es farĆ  al proper 10 de juny". En aquest sentit, ha remarcat que VinarĆ²s disposa d'un gran aparador comercial per fer les compres, amb mĆ©s de 500 establiments, sempre amb l'atenciĆ³ personalitzada que ofereixen els botiguers locals.

Cal destacar que els comerƧos interessats en adherir-se a la campanya poden rebre mĆ©s informaciĆ³ a l'AgĆØncia de Desenvolupament Local, ubicada al carrer de Sant RamĆ³n, on es facilitarĆ  de forma gratuĆÆta el cartells i les butlletes.

Per acabar Fontanet animava a la ciutadania a realitzar les compres a la localitat, recordant que VinarĆ²s disposa d'un gran centre comercial, a mĆ©s d'una variada oferta gastronĆ²mica grĆ cies als bars, restaurants i cafeteries, ideal per passar una bona jornada en famĆ­lia al municipi.


8 visualizaciones0 comentarios
bottom of page