top of page

Els Serveis Socials municipals de PenĆ­scola ja funcionen en les noves dependĆØncies.

MĆ©s Ć mplies, mĆ©s modernes, mĆ©s accessibles i mĆ©s cĆØntriques, allotgen lā€™equip de lā€™Ć rea de Benestar Social.

PenĆ­scola ( 4 de juliol )


Dins del projecte dā€™execuciĆ³ del Pla dā€™Usos del Centre dā€™Estudis sā€™ha acabat ja la rehabilitaciĆ³ dā€™un dels tres edificis ubicats en el recinte, en el qual sā€™ha allotjat els Serveis Socials municipals, fins ara ubicats en lā€™antic Centre de PrimĆ ria.


En aquestes noves dependĆØncies els usuaris poden trobar el personal administratiu del departament, la treballadora social, la treballadora social, la treballadora social sanitĆ ria, lā€™educadora social, la psicĆ²loga i el personal dā€™ajuda domiciliĆ ria.


Les noves instalĀ·lacions


Les obres sā€™han concentrat en lā€™adequaciĆ³ dels espais interiors dā€™un dels tres immobles mitjanƧant una nova distribuciĆ³ i adequaciĆ³ per als seus nous usos. Amb lā€™obra sā€™ha procedit a lā€™obertura de lā€™edifici per donar accĆ©s a aquestes dependĆØncies des del carrer de Llevant, aconseguint aixĆ­ la integraciĆ³ en la trama urbana municipal i situant-se en un punt estratĆØgic enfront de la zona dā€™aparcament dā€™autobusos i vora lā€™accĆ©s al nucli antic de la ciutat. Les instalĀ·lacions acompleixen amb la normativa vigent en matĆØria dā€™accessibilitat i les obres sā€™expandeixen en una superfĆ­cie Ćŗtil de 255 m2, dels quals estan destinats 179,75 m2 a Serveis Socials i 75,25 m2 a una nova Oficina dā€™InformaciĆ³ TurĆ­stica, aprofitant la ubicaciĆ³ estratĆØgica.


Aquesta estĆ  pendent del mobiliari que cedirĆ  Turisme Comunitat Valenciana, ja que la xarxa Tourist Info en la qual sā€™integra compta amb alguns equipaments de titularitat i gestiĆ³ autonĆ²miques.


Les obres van ser pressupostades mitjanƧant els romanents de tresoreria i lā€™import de licitaciĆ³ va ser de 318.793,86ā‚¬; finalment, es van adjudicar a lā€™empresa ā€œRAVI obras, transportes y excavaciones SLā€ per un import de 229.832,93ā‚¬. Aquesta diferĆØncia suposa una disminuciĆ³ dā€™un 28%, la qual cosa es tradueix en un estalvi de 88.960,93ā‚¬.


"DesprĆ©s dā€™aquesta rehabilitaciĆ³ quedarĆ  per ubicar el nou Ajuntament en lā€™edifici principal i la nova central de Policia Local, compresos tambĆ© dins del Pla dā€™Usos del recinte del Centre dā€™Estudis", ha explicat lā€™alcalde, AndrĆ©s MartĆ­nez, durant la seua visita a aquestes noves dependĆØncies juntament amb la regidora de lā€™Ć rea, MarĆ­a JesĆŗs Albiol.

AixĆ­ mateix, han recordat que lā€™execuciĆ³ del Pla dā€™Usos es va iniciar amb la construcciĆ³ dā€™un pĆ rquing amb capacitat per a 400 places en aquest mateix entorn.


9 visualizaciones0 comentarios
bottom of page