top of page

šŸŽ¾Lā€™Ajuntament de PenĆ­scola obre al pĆŗblic les dues noves pistes municipals de pĆ del. šŸŽ¾

Les reserves de les pistes sā€™efectuen a travĆ©s del Servei dā€™Esports.
Les instalĀ·lacions acompleixen els requisits del Consell Superior dā€™Esports.

PenĆ­scola ( 03 de juliol de 2019 )



La Regidoria dā€™Esports de lā€™Ajuntament de PenĆ­scola ha obert al pĆŗblic les noves pistes de pĆ del, en substituciĆ³ dā€™una de les pistes de tennis existents, en lā€™espai poliesportiu. Per a la redacciĆ³ del projecte sā€™han tingut en compte els criteris dā€™instalĀ·laciĆ³ del Consell Superior dā€™Esports, per la qual cosa les pistes acompleixen tots els requisits per a ser oficials reglamentĆ riament.


La instalĀ·laciĆ³ consta dā€™una estructura de suport metĆ lĀ·lica, amb les mesures reglamentĆ ries, un tancament de vidre sotmĆ©s a tractament tĆØrmic de temperat, xarxa reglamentĆ ria de pĆ del i sĆ²l de gespa artificial. A mĆ©s, tĆ© ilĀ·luminaciĆ³ LED i un passadĆ­s circumdant per accedir a les pistes. La gestiĆ³ de les instalĀ·lacions Ć©s pĆŗblica i les reserves sā€™efectuen a travĆ©s del Servei dā€™Esports.


Aquest matĆ­ la regidora de lā€™Ć rea, Dolores Bayarri, ha visitat les noves instalĀ·lacions juntament amb lā€™alcalde de la ciutat, AndrĆ©s MartĆ­nez, i han comprovat ā€œlā€™estat dā€™aquesta nova infraestructura esportiva, aixĆ­ com el bon ritme de les reserves que demostren lā€™encert de la Regidoria en apostar-ne per la construcciĆ³ā€, ha manifestat la regidora.

La construcciĆ³ de les dues pistes de pĆ del en el Poliesportiu municipal, que ha executat la Mercantil PĆ³rtico GestiĆ³n e Ingenieria SL per un import total de 48.398,97 euros, compta amb el finanƧament de la DiputaciĆ³ de CastellĆ³, que ha aportat 31.483,50 euros, a travĆ©s del Pla 135-2.

12 visualizaciones0 comentarios
bottom of page