top of page

L'Ajuntament de VinarĆ²s signa el nou pacte i dona a conĆØixer la distribuciĆ³ de les regidories.

El Partit Socialista, amb set regidors i Totes i Tots Som VinarĆ²s, amb tres, creen el nou Govern Municipal amb l'objectiu de continuar posant en marxa polĆ­tiques de progrĆ©s per a millorar la qualitat de vida de les persones.

Aquest matĆ­ l'alcalde de VinarĆ²s, Guillem Alsina, amb la portaveu del Grup Totes i Tots Som VinarĆ²s, Anna Fibla, han realitzat la firma simbĆ²lica del nou pacte de govern a les portes del mateix Ajuntament. En total s'han creat deu regidories, set a cĆ rrec del Partit Socialista, la forƧa mĆ©s votada en les darreres eleccions municipals, mentre que Totes i Tots Som VinarĆ²s s'encarregarĆ  de dirigir tres departaments.


Durant l'acte de la signatura l'alcalde Alsina, ha agraĆÆt la feina que s'ha realitzat a travĆ©s de les negociacions entre les dues forces polĆ­tiques, indicant que sobretot s'ha arribat a un acord programĆ tic, grĆ cies als molts punts en comĆŗ que comparteixen les dues formacions. D'altra banda, ha insistit que "es tracta d'un pacte molt positiu per a la governabilitat de VinarĆ²s format per un equip paritari".


L'alcalde ha destacat que una de les principals novetats per aquesta legislatura serĆ  la creaciĆ³ de la ComissiĆ³ EDUSI - Pla Edificant. Segons ha indicat es tractarĆ  d'una mesa totalment gratuĆÆta, sense cap compensaciĆ³ econĆ²mica per als integrants, per tal de passar comptes amb la ciutadania i l'oposiciĆ³ dels projectes que es desenvoluparan amb aquests dos plans al llarg dels propers quatre anys, com ara la construcciĆ³ del nou colĀ·legi Jaume I o les reformes de l'institut JosĆ© Vilaplana, entre altres grans propostes.

Per la seva banda, la 2a Tinent alcalde, Anna Fibla, ha destacat que "el nou pacte de govern serĆ  molt positiu per al poble de VinarĆ²s, amb un projecte inclusiu pensant en totes les persones". D'altra banda, tambĆ© agraĆÆa la feina que s'ha fet amb les negociacions, indicant que grĆ cies a la bona entesa entre les dues formacions s'ha pogut fer el nou pacte.


CartipĆ s Municipal


Alcaldia - Guillem Alsina


PromociĆ³ de la Ciutat, InterĆØs TurĆ­stic, ProjecciĆ³ Festiva i Relacions Institucionals - Marc Albella


InfĆ ncia i EducaciĆ³ - BegoƱa LĆ³pez


Urbanisme, Esports i Salut - JosƩ Chaler


GovernaciĆ³ i Recursos Humans - Fernando Juan


Hisenda, IndĆŗstria i OcupaciĆ³ - Maria Cano


Obres i Serveis - Carmen MorellĆ 


Desenvolupament Local (Agricultura, Pesca, ComerƧ) i Cultura - Anna Fibla


PolĆ­tica Social i Joventut - Berta DomĆØnech


TransiciĆ³ EcolĆ²gica, Govern Obert i InnovaciĆ³ Digital - Hugo Romero


Junta de Govern

Alcalde - Guillem Alsina 1er Tinent Alcalde - Marc Albella 2on Tinent Alcalde - Anna Fibla 3er Tinent Alcalde - Maria Cano 4rt Tinent Alcalde - Hugo Romero 5Ć© Tinent Alcalde - JosĆ© Chaler 6Ć© Tinent Alcalde Fernando Juan 7Ć© Tinent Alcalde BegoƱa LĆ³pez


310 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page