top of page

VinarĆ²s rep una subvenciĆ³ de la Generalitat Valenciana per al foment de la transparĆØncia.

El projecte presentat per l'Ajuntament ha sigut dels mĆ©s ben valorats per part dels tĆØcnics autonĆ²mics i ha aconseguit la quantitat mĆ©s elevada, 5.000ā‚¬.

La Conselleria de TransparĆØncia, Responsabilitat Social, ParticipaciĆ³ i CooperaciĆ³ de la Generalitat ha atorgat una nova subvenciĆ³ a l'Ajuntament de VinarĆ²s, per a posar en marxa eines que faciliten a la ciutadania l'accĆ©s a la informaciĆ³ municipal. Cal destacar que en total s'han presentat a la convocatĆ²ria 207 municipis de tota la Comunitat, resultant el projecte de VinarĆ²s un dels mĆ©s ben valorats, aconseguint la mĆ xima subvenciĆ³ de 5.000ā‚¬.


El regidor de Govern Obert i InnovaciĆ³ Digital, Hugo Romero, ha destacat que "aquesta ajuda permetrĆ  millorar l'actual portal de la TransparĆØncia per fer-ho encara mĆ©s accessible i intuĆÆtiu per als veĆÆns que vulguen consultar informaciĆ³ municipal, com ara el pressupost municipal, ingressos i despeses, contractacions i licitacions pĆŗbliques". En aquest sentit, Romero ha remarcat que l'accĆ©s a la informaciĆ³ pĆŗblica Ć©s un dels pilars bĆ sics de la democrĆ cia i una forma que tĆ© la ciutadania de passar comptes amb l'administraciĆ³.


Per acabar el regidor assenyalava que en els propers mesos es treballarĆ  per modernitzar el portal de la TransparĆØncia, inclĆ²s dintre del web municipal, per crear un espai renovat que facilite encara mĆ©s l'accĆ©s a la informaciĆ³ d'una forma senzilla i intuĆÆtiva, perquĆØ qualsevol veĆ­ puga fer les consultes des de casa.

9 visualizaciones0 comentarios
bottom of page