top of page

L'Ajuntament rep en visita oficial al vicepresident segon i conseller RubƩn Martƭnez.

VinarĆ²s va rebre ahir la primera visita oficial de la nova legislatura amb el conseller d'Habitatge i Arquitectura BioclimĆ tica, RubĆ©n MartĆ­nez, que va viatjar fins a la ciutat per veure de primera mĆ  els pisos de protecciĆ³ oficial que hi ha al municipi. En concret es va traslladar fins a l'edifici ubicat a l'avinguda de Joan XXIII acompanyat per la directora general de l'Entitat Valenciana de l'Habitatge i SĆ²l, EVha, Laura Soto.

Segons va declarar el principal objectiu per aquesta legislatura Ć©s potenciar el lloguer social i ampliar fins a un 30% el parc pĆŗblic de l'habitatge, actualment composat per 15.000 pisos, per garantir un accĆ©s digne a la ciutadania. AixĆ­ mateix afegia que s'aprofundirĆ  mĆ©s en les polĆ­tiques que va posar en marxa el primer Acord del BotĆ nic per, entre altres mesures, regularitzar i limitar el preu del lloguer per fer-ho accessible.

DesprƩs de l'estada als pisos de l'avinguda Joan XXIII, Martƭnez es va traslladar fins a l'Ajuntament per fer l'acte de rebuda oficial i signar el llibre de visites.


L'alcalde de VinarĆ²s, Guillem Alsina, agraĆÆa aquesta deferĆØncia de la Generalitat Valenciana cap al municipi, afegint que "l'objectiu Ć©s treballar de forma conjunta per a posar en marxa projectes i polĆ­tiques que ajuden a millorar la qualitat de vida dels nostres veĆÆns".


DesprĆ©s de l'acte oficial el Govern Municipal, encapƧalat per Alsina, es va reunir amb el conseller MartĆ­nez per tal de traslladar-li les principals reivindicacions en matĆØria d'habitatge a la localitat.


6 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page