top of page

La Nit en Vetla comptarĆ  amb 6 escenaris diferents i 17 artistes de renom internacional.

Les set companyies que actuaran demĆ  divendres tenen un reconegut prestigi i compten amb artistes de 5 nacionalitats diferents. Els espectacles dā€™acrobĆ cies, mĆŗsica, dansa i circ es repartiran entre els sis escenaris que sā€™han preparat.

BenicarlĆ³ ja ho tĆ© tot a punt per a la Nit en Vetla de demĆ  divendres, una de les nits culturals mĆ©s especials del calendari anual del municipi. Enguany els espectacles es repartiran entre els sis espais escĆØnics, que sā€™han escollit amb lā€™objectiu dā€™aconseguir que el pĆŗblic puga disfrutar de totes les actuacions.


En lā€™ediciĆ³ dā€™enguany, les actuacions aniran a cĆ rrec de set companyies de fama i prestigi internacional. En total hi haurĆ  17 artistes, que sĆ³n originaris de cinc paĆÆsos diferents. En alguns dels espectacles que duran a terme enguany es necessiten fins a 4.000 quilos de contrapĆ©s per tal de subjectar les estructures dels trapezis.


Respecte de la programaciĆ³, les set companyies faran les delĆ­cies del pĆŗblic a travĆ©s dā€™actuacions acrobĆ tiques, musicals, de dansa i circ. Tot i que sĆ³n set espectacles, les representacions en seran onze per tal dā€™arribar a mĆ©s pĆŗblic i a mĆ©s carrers.


A banda, el Mucbe, lā€™Edifici GĆ²tic i la Casa Santa CĆ ndida ampliaran els seus horaris amb motiu dā€™aquesta jornada especial. La nit la complementaran els comerƧos i cafeteries de la ciutat, que participen de forma massiva d'aquesta cita sortint al carrer i mostrant les millors ofertes.


Javier Roda & La Pepa, com cada any, participaran en la Nit en Vetla immortalitzant moments Ćŗnics. Enguany, mĆ©s reivindicatius que mai amb la proposta Ā«Un mar de plĆ sticĀ».


Podeu recollir fullets de la programaciĆ³ al Mucbe i a lā€™Edifici GĆ²tic. A mĆ©s, podeu consultar la programaciĆ³ detallada de tots els espectacles, llocs i horaris al web municipal.


15 visualizaciones0 comentarios
bottom of page