top of page

PenĆ­scola acollirĆ  850 agĆØncies de viatges aquest novembre.

El grup DIT GestiĆ³n prepara la seua segona convenciĆ³ dā€™agents independents en la Ciutat a la Mar.
Lā€™Ć rea de Turisme de lā€™Ajuntament, aixĆ­ com els empresaris locals del sector, disposaran dā€™espai expositiu en la trobada professional on mostrar la seua oferta turĆ­stica.

PenĆ­scola ( 11 de juliol de 2019 )


MĆ©s dā€™un miler dā€™agents turĆ­stics es donaran cita a PenĆ­scola, des del dia 29 de novembre fins a lā€™1 de desembre, en la segona ConvenciĆ³ de DIT GestiĆ³n, a la qual sā€™han inscrit un total de 850 agĆØncies de viatges.


Lā€™esdeveniment preveu una intensa agenda en el Palau de Congressos de la localitat, aixĆ­ com activitats complementĆ ries en la destinaciĆ³, amb lā€™objectiu que els agents coneguen els recursos turĆ­stics de la ciutat.


AixĆ­ ho han acordat la mateixa organitzaciĆ³ i lā€™Ć rea de Turisme de lā€™Ajuntament de PenĆ­scola durant lā€™Ćŗltima trobada de coordinaciĆ³, en la Ciutat a la Mar, aquesta mateixa setmana. ā€œLā€™Ajuntament els facilitarĆ  un interessant programa de visites guiades pels recursos turĆ­stics mĆ©s emblemĆ ticsā€ ha confirmat el mateix alcalde, AndrĆ©s MartĆ­nez, que ha informat tambĆ© sobre la presĆØncia de la destinaciĆ³ i les empreses turĆ­stiques locals en el workshop previst per al dissabte, ā€œtaulells en els quals els mĆ©s de mil agents de viatges podran trobar informaciĆ³ detallada sobre el producte turĆ­stic i lā€™oferta empresarial i de serveis.


ā€œĆ‰s una oportunitat molt interessant per a la destinaciĆ³, no nomĆ©s per lā€™oportunitat de promociĆ³ que suposa que mĆ©s de mil agents es donen cita en la ciutat i la coneguen de primera mĆ , sinĆ³ tambĆ© per posar de manifest, una vegada mĆ©s, la capacitat de PenĆ­scola per acollir aquest tipus dā€™esdevenimentsā€ ha valorat la regidora de lā€™Ć rea de Turisme, Raquel ParĆ­s.


Un programa ple dā€™incentius


A mĆ©s de lā€™atractiu del mateix emplaƧament en la ciutat papal, el programa de la convenciĆ³ estĆ  ple dā€™incentius. Lā€™empresari, professor universitari i consultor, Emilio Duro, oferirĆ  la conferĆØncia inicial sobre la motivaciĆ³ en el turisme i el perquĆØ de lā€™empresa dā€™ĆØxit. Posteriorment, es desenvoluparĆ  lā€™acte oficial al qual assistirĆ  lā€™alcalde de la ciutat, AndrĆ©s MartĆ­nez.


El workshop permetrĆ  als agents de viatges de DIT GestiĆ³n contactar amb un centenar de proveĆÆdors de turisme, companyies aĆØries, creuers, hoteleria, etc. A mĆ©s, simultĆ niament, es podran establir sinergies amb altres associats en blocs temĆ tics com la neu, el turisme de platja, etc.


Els tallers abordaran qĆ¼estions com la fiscalitat en el mĆ³n del turisme, les tendĆØncies del mercat en xarxes socials, el turisme receptiu temĆ tic o tĆØcniques de venda.

TambĆ© es realitzarĆ  una taula redona sobre el futur de les agĆØncies de viatges.

El president de DIT GestiĆ³n, Jon Arriaga, abordarĆ  lā€™evoluciĆ³ els 11 anys de trajectĆ²ria del grup dā€™agĆØncies de viatges independents, aixĆ­ com les novetats i perspectives de futur.


12 visualizaciones0 comentarios
bottom of page