top of page

L'Ajuntament de VinarĆ²s i Cocemfe Maestrat fan entrega dels premis del concurs CrĆ©ixer en la Div


L'acte es va fer ahir al Carrefour, entitat colĀ·laboradora, en una jornada per a fer mĆ©s visible les persones discapacitades i sobretot fomentar la seva integraciĆ³ social.

Els alumnes del ColĀ·legi d'EducaciĆ³ Especial del Baix Maestrat van rebre ahir els premis de la 14a ediciĆ³ del concurs de dibuix CrĆ©ixer en la Diversitat. Recordem que el passat 22 de maig van gaudir d'una jornada de germanor a l'ermita, amb un esmorzar saludable gentilesa de Carrefour, per desprĆ©s participar en el certamen dibuixant l'entorn del Puig de la MisericĆ²rdia i l'ermitori.

Acabat el concurs, tots els dibuixos es van exposar a l'entrada de la gran superfĆ­cie comercial perquĆØ els clients poguessen votar les obres que mĆ©s els agradessen i ahir es va fer l'entrega dels premis. Cal destacar que tots els alumnes del ColĀ·legi d'EducaciĆ³ Especial del Baix Maestrat van rebre petits obsequis, nomĆ©s pel fet de participar, en un certamen on el principal objectiu Ć©s oferir-los una jornada de convivĆØncia fora de les aules i sobretot fomentar la seva integraciĆ³ social.

Durant l'acte la regidora en funcions d'EducaciĆ³, BegoƱa LĆ³pez, agraĆÆa la colĀ·laboraciĆ³ de Cocemfe Maestrat, FundaciĆ³ Carrefour i del ColĀ·legi d'EducaciĆ³ Especial del Baix Maestrat per fer possible un any mĆ©s el concurs CrĆ©ixer en la Diversitat. En aquest sentit, afegia que "des del Govern Municipal sempre colĀ·laborarem aquest tipus d'iniciatives que tenen com a objectiu donar una major visibilitat a les persones discapacitades, a mĆ©s millorar la seva integraciĆ³."



3 visualizaciones0 comentarios
bottom of page