top of page

Vora 50 adolescents participen en una activitat amb residents del Centre GeriĆ tric.

Lā€™activitat conjunta estĆ  emmarcada dins de la campanya Ā«Viu lā€™EstiuĀ», organitzada per lā€™Institut ValenciĆ  de la Joventut (IVAJ). Els joves, dā€™entre 14 i 17 anys, procedeixen tant de la Comunitat Valenciana com dā€™AragĆ³.

Un grup de 47 adolescents allotjat a lā€™Alberg Juvenil Sant Crist del Mar, en el marc del programa de lā€™IVAJ Ā«Viu lā€™EstiuĀ», va participar ahir en una activitat conjunta amb residents del Centre GeriĆ tric Sant Bertomeu. Lā€™activitat va servir per sensibilitzar els adolescents sobre les cures i la importĆ ncia de les persones grans, per fomentar el voluntariat com a eina dā€™acciĆ³ i canvi social i per oferir un espai de diĆ leg compartit entre adolescents i les persones grans.


A banda dels residents del Centre GeriĆ tric i dels 47 joves dā€™entre 14 i 17 anys, procedents tant de la Comunitat Valenciana com dā€™AragĆ³, lā€™activitat tambĆ© va comptar amb la participaciĆ³ de cinc monitors, que coordinen les activitats del campament. Per part del Centre GeriĆ tric tambĆ© van participar la tĆØcnica dā€™animaciĆ³ sociocultural, la psicĆ²loga i la treballadora social. TambĆ© hi van assistir la regidora de Benestar Social i presidenta del Organisme AutĆ²nom de Centres Socials Especialitzats (OACSE), Gemma CerdĆ , i el regidor de Joventut, Fernando JovanĆ­.


Les activitats que van preparar els adolescents van consistir en jocs i dinĆ miques diverses, que van ajudar els residents a treballar la memĆ²ria a curt termini, a banda de jugar a jocs de taula i realitzar un taller de manualitats. Aquestes van servir per augmentar la confianƧa entre els adolescents i els residents per ajudar a establir converses i fomentar el creixement personal tant dā€™uns com dā€™altres.


25 visualizaciones0 comentarios
bottom of page