top of page

La Societat de Sant Vicent de PaĆ¼l, Entitat Destacada en lā€™Ć€mbit Social de 2019.

Es tracta dā€™una instituciĆ³ de carĆ cter humanitari i benĆØfic constituĆÆda per persones seglars. La seua activitat a BenicarlĆ³ data de finals de 1850.


El plenari del Consell Municipal de Benestar Social ha acordat proposar a la Societat de Sant Vicent de PaĆ¼l de BenicarlĆ³ com a com a Entitat Destacada en l'ƀmbit Social de l'any 2019 pel seu treball en favor de la dignitat i la integritat humana. La instituciĆ³ treballa a BenicarlĆ³ des de fa 170 anys i dirigeix la seua activitat principalment a persones desfavorides amb dificultats econĆ²miques i dā€™inserciĆ³ social.


Actualment, ajuda unes 40 famĆ­lies, a les quals ofereix acompanyament i assistĆØncia, sempre en colĀ·laboraciĆ³ amb altres entitats socials com CĆ ritas o amb els Serveis Socials Municipals. El treball el coordina la junta de la Societat, formada per 8 persones que es reuneixen setmanalment per a determinar les prioritats i establir els plans dā€™acciĆ³.


La Societat de Sant Vicent de PaĆ¼l Ć©s una organitzaciĆ³ dā€™abast internacional creada lā€™any 1833 per un grup de joves estudiants universitaris de ParĆ­s. Des dā€™aleshores, ha portat a terme milers de projectes amb la colĀ·laboraciĆ³ de mĆ©s de 700.000 persones voluntĆ ries en mĆ©s de 150 paĆÆsos. Es calcula que atenen cada any prop de 30 milions de persones a tot el mĆ³n.


Lā€™acte de reconeixement a lā€™entitat es durĆ  a terme el proper 9 dā€™agost al Magatzem de la Mar.

34 visualizaciones0 comentarios
bottom of page