top of page

Avancen els trĆ mits per a la construcciĆ³ del segon centre de salut a VinarĆ²s.

La urbanitzaciĆ³ dels terrenys Ć©s una de les condicions marcades per la Conselleria de Sanitat per iniciar les obres del nou ambulatori aquesta mateixa legislatura i ajudar aixĆ­ a descongestionar l'hospital.


L'alcalde Guillem Alsina amb el primer tinent d'alcaldia i regidor de Relacions Institucionals, Marc Albella i el regidor de Salut, JosĆ© Chaler han viatjat fins a ValĆØncia per reunir-se amb la directora general d'EficiĆØncia i RĆØgim EconĆ²mic de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut PĆŗblica, Carmelina Pla, per tractar els projectes previstos per a VinarĆ²s.


Durant la trobada sobretot s'ha parlat del nou Centre de Salut que es preveu construir a l'avinguda Leopoldo Querol, que ajudarĆ  descongestionar l'actual ambulatori del carrer Arxipreste Bono, aixĆ­ tambĆ© com l'Hospital Comarcal. Recordem que la Conselleria de Sanitat va requerir a l'Ajuntament la urbanitzaciĆ³ dels terrenys, amb la posterior cessiĆ³ perquĆØ els tĆØcnics de la Generalitat inicien la redacciĆ³ del projecte.


L'alcalde Alsina ha explicat que "les feines d'urbanitzaciĆ³ avancen segons els terminis establerts i estaran enllestides per al mes de setembre, moment en quĆØ se cediran els terrenys a la Generalitat perquĆØ inicie la redacciĆ³ del projecte, amb l'objectiu que les obres de construcciĆ³ comencen aquesta mateixa legislatura". Alsina ha destacat que la directora Pla s'ha mostrat molt receptiva durant la reuniĆ³ i s'ha compromĆØs a complir tots els procediments administratius corresponents perquĆØ les obres puguen comenƧar el mĆ©s prompte possible.


D'altra banda, durant la trobada tambĆ© s'ha parlat del canvi d'ubicaciĆ³ de l'heliport de l'Hospital Comarcal, actualment establert davant de l'escorxador. L'alcalde ha comentat "que Ć©s important apropar-lo fins als terrenys prĆ²xims, on s'ha creat el nou pĆ rquing, per evitar talls de trĆ nsit quan aterre l'helicĆ²pter, perĆ² sobretot per garantir una resposta encara molt mĆ©s eficient davant d'una urgĆØncia mĆØdica". En aquest cas, la directora Pla tambĆ© s'ha mostrat molt atenta a la proposta de l'Ajuntament, assegurant que estudiaran aquesta possibilitat.

114 visualizaciones0 comentarios
bottom of page