top of page

Desenvolupament Local presenta una nova ediciĆ³ del Tall de Cabells Solidari.

El proper dilluns 5 d'agost els perruquers de VinarĆ²s sortiran a la pĆØrgola del passeig de Colom per tallar els cabells i destinar tota la recaptaciĆ³ a l'entitat Creixem.


Aquest matĆ­ la regidora de Desenvolupament Local, Anna Fibla, ha presentat la 6a ediciĆ³ del Tall de Cabells Solidari que cada any organitza l'AssociaciĆ³ de Perruquers de VinarĆ²s. La cita serĆ  el proper dilluns, des de les 9h fins a les 14h, amb la participaciĆ³ de 17 establiments i mĆ©s de 37 perruquers que tallaran els cabells per 5ā‚¬, destinant tota la recaptaciĆ³ per a l'associaciĆ³ Creixem.


La regidora Fibla ha destacat que "des de l'Ajuntament sempre donarem suport a les iniciatives de caire solidari i animava a la ciutadania a apropar-se aquest dilluns fins a la pĆØrgola del passeig de Colom per participar en la tallada de cabells solidari". D'altra banda, ha afegit que tambĆ© es podran fer donacions directes per part d'aquelles persones que no vulguen tallar-se els cabells, perĆ² desitgen participar en la jornada solidĆ ria.


Per la seva banda, tant la presidenta de l'AssociaciĆ³ de Perruquers, Aranzazu Abella, com la secretĆ ria de l'entitat, Montserrat del Toro, han agraĆÆt a l'Ajuntament, i en especial a la regidora Fibla, la seua colĀ·laboraciĆ³ per fer possible un any mĆ©s el Tall de Cabells Solidari. AixĆ­ mateix tambĆ© han tingut paraules d'agraĆÆment per als mĆ©s de 37 perruquers que participaran dilluns en aquesta jornada benĆØfica en favor de Creixem.

Pel que fa als veĆÆns que vulguen tallar-se els cabells, Abella ha destacat que caldrĆ  venir amb el pel rentat i no es podrĆ  escollir el perruquer. D'altra banda, recordava que tambĆ© estarĆ  en marxa la iniciativa "Mechones solidarios" per fer donacions de cabell per a les persones amb tractament de quimioterĆ pia.


El president de Creixem, Pedro Garcia, agraĆÆa a l'AssociaciĆ³ de Perruquers aquesta iniciativa solidĆ ria, destacant que la recaptaciĆ³ que s'aconseguisca es destinarĆ  per l'adquisiciĆ³ de material d'exercicis per als xiquets. Segons recordava l'entitat treballa sense Ć nim de lucre, amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida dels menors amb discapacitat i les donacions com les que atorgarĆ  l'AssociaciĆ³ de Perruquers sĆ³n fonamentals per continuar endavant.


47 visualizaciones0 comentarios
bottom of page