top of page

VinarĆ²s rebrĆ  326.000ā‚¬ per a la contractaciĆ³ de 20 joves aturats menors de 30 anys.

Els candidats interessats en les ofertes de treball ja es poden adreƧar al LABORA, antic SERVEF, per a inscriure's dintre del programa Garantia Juvenil.


VinarĆ²s rebrĆ  una nova ajuda del programa AVALEM Joves Plus, impulsat per la Generalitat Valenciana, per a contractar joves, menors de 30 anys en situaciĆ³ d'atur. En total seran 326.000ā‚¬ distribuĆÆts en les iniciatives anomenades EMCUJU i EMPUJU.


En el primer cas, EMCUJU, estĆ  adreƧat a joves desocupats amb titulaciĆ³. En total es farĆ  la incorporaciĆ³ de 10 joves pel perĆ­ode d'un any en diferents departaments de l'Ajuntament, Medi Ambient, NormalitzaciĆ³ LingĆ¼Ć­stica, Urbanisme, AgĆØncia de Desenvolupament Local, Turisme, ParticipaciĆ³ Ciutadana, Arxiu, Benestar Social, Recursos Humans, Biblioteca, Tresoreria, IntervenciĆ³ Cultura, GovernaciĆ³-ContractaciĆ³ i Noves Tecnologies. Els candidats es poden dirigir a la segĆ¼ent adreƧa electrĆ²nica per consultar de forma detinguda totes les ofertes i titulacions requerides, http://adl.vinaros.es/ca/contenido/programes-de-foment-de-locupacio.


D'altra banda, l'EMPUJU estƠ adreƧat per a menors de 30 anys, la durada del contracte tambƩ serƠ pel perƭode d'un any i es busca 10 joves per a realitzar tasques de suport administratiu en diversos programes de l'Ajuntament. En aquest cas, els joves s'hauran d'inscriure amb el codi 43091029 com a empleats administratius en general.


La regidora d'OcupaciĆ³ de l'Ajuntament de VinarĆ²s, Maria Cano, ha explicat que "aquestes ajudes sĆ³n molt importants perquĆØ permetran contractar 20 joves durant el perĆ­ode d'un any i sobretot els donarĆ  l'oportunitat d'ampliar el seu currĆ­culum per tenir mĆ©s opcions en el mercat laboral".


La regidora ha indicat que "per optar a les ofertes de treball Ʃs imprescindible que els candidats estiguen inscrits al LABORA, antic SERVEF, com a demandants de feina i tambƩ al programa Garantia Juvenil".


91 visualizaciones0 comentarios
bottom of page