top of page

šŸ³ā€šŸŒˆBenicarlĆ³ reivindica el dret a la diversitat sexual. šŸ³ā€šŸŒˆ

Lā€™Ajuntament de BenicarlĆ³ ha celebrat avui el Dia Internacional de l'Orgull LGTB amb la lectura d'un manifest institucional reivindicatiu, un acte que sā€™emmarca dins de la tercera ediciĆ³ del cicle ā€˜Bategant ResistĆØnciesā€™. La jornada dā€™avui, en defensa del dret a la diversitat sexual, la completa una xarrada, un espectacle de dansa i un concert.


BenicarlĆ³ ha commemorat el Dia Internacional de l'Orgull LGTB (que se celebra avui, 28 de juny) amb la lectura d'un manifest per part de representants dels quatre grups polĆ­tics amb representaciĆ³ municipal. El 1r tinent d'Alcaldia, Ilde AĆ±Ć³, la regidora de Serveis Socials, Gemma CerdĆ”, el regidor del PP Juan Antonio MaƱƔ, el regidor de Ciudadanos JosĆ© MarĆ­a Compte i la regidora de CompromĆ­s Marta Escudero han llegit el document on sā€™ha ratificat la necessitat dā€™invertir en polĆ­tiques en favor de la diversitat sexual i la no-discriminaciĆ³ de les persones per la seua orientaciĆ³ sexual o identitat de gĆØnere.


El manifest tambĆ© ha refermat el compromĆ­s de lā€™Ajuntament en donar suport de manera activa a l'associacionisme LGTBIQ+ i en garantir la igualtat de tracte i dā€™oportunitats. Lā€™acte tambĆ© ha servit per condemnar qualsevol forma de violĆØncia, tant fĆ­sica com verbal, dā€™humiliaciĆ³ o de menyspreu que tinga com origen lā€™orientaciĆ³ sexual o la identitat de gĆØnere.


La tercera ediciĆ³ de ā€˜Bategant ResistĆØnciesā€™ continua avui a les 18.00 hores amb la xarrada presentaciĆ³ sobre la Llei integral d'identitat de gĆØnere de la Comunitat Valenciana, amb la participaciĆ³ d'ƀlec Casanova, secretari general de LAMBDA ValĆØncia. MĆ©s tard, a les 20.00 hores, tindrĆ  lloc lā€™espectacle de dansa amb Nia Torres, amb la presentaciĆ³ de l'obra De)Formadxs sobre la formaciĆ³ de la consciĆØncia del cos. A les 20.30 hores, amb el concert de mĆŗsica Ā«Rap en femenĆ­Ā» de Nia Torres i Bren, es tancarĆ  el cicle.

2 visualizaciones0 comentarios
bottom of page