top of page

El PPCS demana a Puig que frene el cĆ stig a l'Alt Palancia i reĆ²briga els serveis per a una comarca.

Nieves Martƭnez convida a Ximo Puig a visitar els municipis de l'Alt Palancia i explicar a les mƩs de 4.000 dones quan va a reposar el servei de mamografia que va eliminar en la passada legislatura.


14 juliol 2019.- Aprofitant el retir estiuenc de Ximo Puig i els consellers a Montanejos durant aquest cap de setmana, la coordinadora comarcal de la zona sud del Partit Popular de la provĆ­ncia de CastellĆ³, Nieves MartĆ­nez, ha lamentat els atacs continus del Consell a la comarca de l'Alt Palancia que durant la legislatura anterior ha vist com s'ha tancat el jutjat de violĆØncia de gĆØnere, s'ha eliminat el servei de mamografia i s'ha tancat el colĀ·legi de la ResurrecciĆ³.


Per aĆ§Ć², MartĆ­nez ha demanat a Ximo Puig que frene el cĆ stig del Consell a la comarca de l'Alt Palancia i reĆ²briga els serveis que va eliminar durant la passada legislatura. Per a la responsable, ā€œvolem els millors serveis per a la nostra comarca perquĆØ en l'Alt Palancia som ciutadans de primeraā€. AixĆ­ doncs, des del PPCS ā€œreclamem que el Consell tracte amb respecte als veĆÆns dels nostres municipis i reĆ²briga els serveis que ens ha negat en els Ćŗltims quatre anysā€.


Per a Nieves MartĆ­nez, ā€œsi Puig estĆ  preocupat de debĆ² en la lluita contra la despoblaciĆ³ hauria de rectificar i reobrir els serveis que ens ha negat perquĆØ de no ser aixĆ­, lamentablement, moltes persones no podran viure en els nostres poblesā€.

AixĆ­ doncs, la responsable comarcal del PPCS ha animat a Ximo Puig que aprofite el seu retir d'estiu a Montanejos durant aquest cap de setmana per a ā€œvisitar els nostres pobles, escoltar als seus veĆÆns que demanen llibertat, respecte i els mateixos serveis que sĆ­ gaudeixen altres comarquesā€.

4 visualizaciones0 comentarios
bottom of page