top of page

La residĆØncia de Tercera Edat comenƧarĆ  a ser una realitat a partir del mes d'agost.

L'empresa Gimecons serĆ  l'encarregada de crear la residĆØncia a sobre de l'actual Centre de Dia per oferir 145 places pĆŗbliques, a mĆ©s de suposar la futura creaciĆ³ de 75 llocs de treball per atendre als residents.


VinarĆ²s cada vegada estĆ  mĆ©s a prop d'aconseguir la residĆØncia de la Tercera Edat, l'empresa encarregada de la gestiĆ³ del Centre de Dia, L'Onada, ha adjudicat les feines de construcciĆ³ a Gimecons, que haurĆ  d'executar totes les obres en termini de 15 mesos. El nou espai disposarĆ  d'una superfĆ­cie de 5.400 metres quadrats, amb capacitat per a 145 places pĆŗbliques, distribuĆÆdes entre 54 habitacions doble i 37 simples. D'altra banda, tambĆ© tindrĆ  zones compartides, dos terrasses, gimnĆ s i molts mĆ©s serveis per tal de garantir una estada de qualitat als usuaris.


L'alcalde de VinarĆ²s, Guillem Alsina, ha qualificat aquesta notĆ­cia de molt positiva, assenyalant que ā€œla residĆØncia de la Tercera Edat no nomĆ©s serĆ  un important avenƧ en la qualitat assistencial al municipi, sinĆ³ que tambĆ© es beneficiarĆ  tota la comarcaā€. Pel que fa al projecte l'alcalde insistia que ā€œha sigut possible grĆ cies a la feina conjunta de les diferents administracions i governs municipals, amb el seu origen durant la legislatura de Jordi Romeu, que va iniciar els primers passos grĆ cies al Pla E de l'expresident Zapatero i que van donar continuĆÆtat les posteriors corporacions localsā€.

D'altra banda, Alsina tambƩ ha volgut destacar la gran feina que s'ha realitzat des de l'equip de Serveis Socials de l'Ajuntament, encapƧalat per Antonio Valenzuela, assenyalant que han sigut una peƧa clau per al desenvolupament del projecte, que per fi comenƧarƠ a ser una realitat a partir del mes d'agost.


En referĆØncia a les obres, l'empresa tindrĆ  una dificultat afegia al haver de construir la residĆØncia a sobre del Centre de Dia, tot i aixĆ­, es preveu que un cop comencen les feines, al mes d'agost, s'executen en un termini de 15 mesos. Cal destacar que l'Ajuntament serĆ  l'encarregat de supervisar tots els treballs perquĆØ s'ajusten al projecte presentat per l'empresa gestora, L'Onada.

81 visualizaciones0 comentarios
bottom of page