top of page

šŸš§Sā€™adjudiquen les obres de lā€™antiga N-340 i la urbanitzaciĆ³ del carrer de ValĆØncia.šŸš§

Les actuacions de la N-340 sā€™han adjudicat per un import de 697.052,73 euros (IVA inclĆ²s), mentre que les del carrer de ValĆØncia sā€™han adjudicat per 190.189,56 euros (IVA inclĆ²s). Les obres tenen un perĆ­ode dā€™execuciĆ³ de cinc i quatre mesos, respectivament.

L'Ajuntament de BenicarlĆ³ ha adjudicat la transformaciĆ³ en via urbana de lā€™antiga N-340, que va des del carrer dā€™AlcalĆ  de Xivert fins al carrer de VinarĆ²s, i la urbanitzaciĆ³ del tram del carrer de ValĆØncia que va des del carrer del Doctor FlĆ©ming fins al Passeig MarĆ­tim.


Pel que fa a les obres de la primera fase del tram urbĆ  de lā€™antiga N-340, sā€™han adjudicat a lā€™empresa Binaria CompaƱƭa General de Construcciones, S.L. per un import de 697.052,73 euros (IVA inclĆ²s). Les actuacions, que es duran a terme en dos dels set quilĆ²metres que ocupa el tram municipal, consistiran a construir quatre redones que estaran ubicades a lā€™altura de lā€™avinguda del Maestrat, lā€™avinguda de Febrer Soriano, el carrer dā€™Ulldecona i el carrer del Puig de la Nau.


La zona de pas dels vehicles quedarĆ  completament diferenciada de la zona de pas dels vianants i vehicles no motoritzats i sā€™instalĀ·larĆ  enllumenat pĆŗblic pel lateral de la calƧada. TambĆ© es reforƧarĆ  la ilĀ·luminaciĆ³ en les quatre redones.


El termini d'execuciĆ³ de les obres estĆ  previst que s'allargue durant cinc mesos.


Respecte de la urbanitzaciĆ³ del carrer de ValĆØncia, les obres sā€™han adjudicat a lā€™empresa Elecnor, S. A. per un import de 190.189,56 euros (IVA inclĆ²s). Els treballs, que inclouran la instalĀ·laciĆ³ de la xarxa de clavegueram, xarxa dā€™abastiment dā€™aigua, dā€™electricitat i de telefonia, afectaran al tram de vial que va entre el carrer del Doctor FlĆ©ming i el Passeig MarĆ­tim i tenen un perĆ­ode dā€™execuciĆ³ previst de quatre mesos.


10 visualizaciones0 comentarios
bottom of page